Vertel hem er niet over! 7 manieren om de penis te doorbreken

Volgens artsen is het de meest voorkomende reden voor het hanteren van een operatie. U kunt niet succesvol op het bekkenbeen op het moment van penetratie drukken of de verkeerde houding accepteren, waardoor de penis wordt gedraaid. Een man in een actieve positie zal tijd hebben om te stoppen, en de vrouw is niet altijd.

2. Doggi-stijl

In deze positie is de haan gericht op een beetje naar beneden en kan breken als de vrouw sterk op het bed valt.

3. Anale seks

Vrouwelijke schuld is hier begrijpelijk, nee, omdat de beweging de man controleert. Nolescentie kan optreden als een lid dat zo onder druk is, voldoet aan krachtige weerstand door onvoldoende ontspanning. Het is de moeite waard om

kamagra oral jelly 100mg

voorzichtig te zijn in seksuele spellen met “Black Move”.

4. Actieve masturbatie

Dit is de tweede frequentieoorzaak van penisfractuur. Natuurlijk is het in normale omstandigheden bijna onmogelijk om het te breken met zijn eigen handen, maar individuele individuen zetten zich in om in een bewegende machine te masturberen of een shaker te gebruiken voor cocktails – het is vooral moeilijk voor te stellen, maar het verhaal kent dergelijke gevallen.

vijf. Caress-handen

Maak je geen zorgen – om zijn lid te breken met je handen is bijna onmogelijk: je wordt gestopt met minimale pijnlijke sensaties. Maar het is onmogelijk om zo’n uitkomst volledig uit te sluiten, vooral als hij erg dronken is of slecht de situatie controleert om een ​​andere reden.

6. Ongewenste penetratie

Penis kan worden verbroken als de man wil, en er is geen vrouw (en ze is sterk genoeg om hem te weerstaan). Interessant is dat deze reden een leidende positie in de landen van het Midden-Oosten neemt, vooral in Iran.

برچسب ها: بدون برچسب

نظر خود را به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *